مرغ با تمر هندي
معماری درون صنایع دستی
هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی . . .

مرغ با تمر هندي


 






 

مواد لازم :
مرغ ( ترجيحاً کتف ) / 750 گرم
زعفران دم کرده / 2 قاشق سوپخوري
روغن / 4 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي رنگي / 1 عدد
پياز رنده شده / 1 عدد
سير رنده شده / 1 عدد
زيره سياه / 1 قاشق چايخوري
گرم ماسلا / 1 قاشق چايخوري
پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل / 1 قاشق چايخوري
تخم گشنيز / 1 قاشق چايخوري
فلفل تند خشک / 3 عدد
پودر هل / نصف قاشق چايخوري
تمرهندي / نصف بسته
آب / 3 پيمانه
قرص عصاره مرغ / 1 عدد
جعفري ، گشنيز ، شنبليله / 250 گرم
ماست خامه اي زده شده / 3 قاشق سوپخوري

 مرغ با تمر هندي

طرز تهيه :
ابتدا ساق ها را با محلول زعفران آغشته کنيد تا مزه دار شود . سپس اطراف ساق ها را در روغن تفت دهيد . آنگاه به ترتيب فلفل دلمه اي نگيني شده و تفت داده شده ، پياز و سير رنده شده و نيز ادويه ها را شامل : زيره ، گرم ماسلا ، پودر کاري ، پودر زنجبيل ، بذر گشنيز و فلفل خشک را بيفزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ کمي پخته شود . تمرهندي را نيز با يک پيمانه آب مخلوط کنيد تاش يره ي غليظي به دست آيد . شيره را در صافي بريزيد تا هسته ها جدا شود . يک عدد قرص عصاره ي مرغ نيز بهش يره ي تمرهندي اضافه کنيد . در اين مرحله سبزهاي خرد شده را بدون تفت دادن بيفزاييد و بگذاريد تا غذا کم آب شود و جا بيفتد . غذا را بچشيد در صورت کم نمک بودن به آن نمک بزنيد . در نهايت ماست زده شده به غذا اضافه کنيد و غذا را در ظرف مورد نظر بکشيد .
نکته :
1ـ به علت داشتن قرص مرغ نمک اين غذا کافي مي باشد و نمک لازم ندارد .
2 ـ ادويه ها را نبايد بيش از 10 ثانيه تفت داد چرا که تلخ مي شود .
منبع:هنر آشپزي شماره 46


 

 





تاریخ: دو شنبه 4 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی