معماری درون صنایع دستی
هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی . . .
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی


آثار تواضع و تكبر

قال الامام علي(ع) ثمره التواضع المحبه ، ثمر الكبر المسبه

امام علي(ع) فرمود:

ثمره فروتني، محبت و دوستي است

و ثمره تكبر، ناسزا و فحش شنيدن است.


غررالحكم، ح 4613



تاریخ: دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:آثار تواضع و تكبر,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
دعای عارف باللّه و واصل به محبوب، حضرت روح الله(ره)

در ابتدای کتاب شرح‏ حديث‏ جنود عقل ‏و جهل


الهى جنود عقل و رحمان را در باطن قلب ما بر جنود جهل و شيطان غلبه ده

و خرگاه معرفت خود را در بسيط روح ما بپا دار

و چشم اميد ما را از غير خود كور فرما، و به خود و معارف خويش روشنى بخش،

و دست تصرّف شيطان و جنود او را از مملكت باطن ما قطع كن، و آن را به تصرّف خود آور

و ما را به عنايات خاصّه و معارف مخصوصه خود مزيد اختصاص ده و به جذبه محبت خود مجذوب فرما

و به قرب نافله و فريضه مشرّف گردان

و دست وسيله ما را از دامن پر شرف و فضيلت محمّد صلى اللّه عليه و آله و سلّم‏] و اهل بيت او كوتاه نفرما،

و نور مقدّس آنان را با ما مشفوع؛ و شفاعت آنها را مرزوق فرما،

إنَّكَ ذُو فَضْلٍ عَظيمٍ.

 




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود:


در روز قيامت، بنده قدم از جاى خود بر نمی دارد، مگراینکه از چهار چيز از او سئوال می شود:

از عمرش، كه آن را در چه راهى صرف كرده است؟

از جوانيش؛ كه آن را در چه راهى به سر آورده است؟

از مالش؛ كه از كجا آورده و در كجا خرج كرده است؟

و از دوست داشتن ما اهل بیت.

قال رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : لا تَزولُ قَدَما عَبدٍ يَومَ القِيامَةِ حتّى يُسألَ عَن أربَعٍ : عَن عُمرِهِ فيما أفْناهُ ، و (عَن) شَبابِهِ فيما أبْلاهُ ، و عَن مالِهِ مِن أينَ اكْتَسَبهُ و فيما أنْفَقَهُ ، و عَن حُبِّنا أهلَ البَيتِ.

الخصال : جلد 1 - شماره 125 - صفحه 253




تاریخ: دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود:,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 


لزوم تزكيه نفس سالك

(اي سالك الي الله) دستت از اين عالم- كه مزرعه آخرت است- اگر كوتاه شد، ديگر كار گذشته است و اصلاح مفاسد نفس را نتواني كرد...

گاهي علم توحيد انسان را به جهنم مي فرستد،

گاهي علم عرفان انسان را به جهنم مي رساند،

گاهي علم فقه انسان را به جهنم مي فرستد،

گاهي علم اخلاق انسان را به جهنم مي فرستد،

با علم درست نمي شود، تزكيه مي خواهد...

خدا نكند انسان پيش از آنكه خود را بسازد جامعه به او روي آورد

و در ميان مردم نفوذ شخصيتي پيدا كند

كه خود را مي بازد و خود را گم مي كند...

پندها و حكمتها، امام خميني(ره)، ص 67

اي انسان دل سخت! تفكر كن،

ببين مرض قلبي تو چيست؟

كه دل تو را از سنگ خارا سخت تر كرده

و قرآن خدا را، كه براي نجات تو از عذاب ها و ظلمت ها آمده، نمي پذيرد؟

شرح حديث جنود عقل و جهل، امام خميني(ره)، ص 108






تاریخ: دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:لزوم تزكيه نفس سالك,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری!


وقتی اون روز تو باغ همه ی خانومها رو جو گرفته بود و جلوی همه قهقهه می زدن و شوهراشون هم بی خیال نشسته بودن و تماشا می کردن وقتی منو هم به جمعشون دعوت کردن؛

آروم تو گوشم گفتی: 

«مواظب وقار و متانتت باش عزیزم»

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری

..................

وقتی حواسم نبود و کمی روسری ام لیز خورده بود و موهام دیده می شد با لبخند گفتی: 

«موهات بیرونه ها خانومی!» 

درحالی که موهام رو قایم می کردم نگاهی به زنهای اطرافم تو خیابون انداختم. شرم آور بود.

شوهراشون چه بی خیال... 

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری

..................

وقتی درعین حال که منو به فعالیت اجتماعی و درس خوندن و فعالیت در دانشگاه تشویق می کردی؛ هرازچندگاهی یادآوری می کردی که: 

«غرور زن در مقابل مردان غریبه بجا و خوبه»

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری

..................

وقتی اون روز آقای .... همسایمون اومده بود دم در. چادر سر کردم و رفتم قبض ها رو ازش گرفتم
برگشتم دیدم با لبخند بهم خیره شدی گفتی: 

«خوشم اومد چه مردونه برخورد کردی, بدون عشوه و طنازی»

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری

..................

وقتی اون روز تو مجلس عروسی یهو همه رو جو گرفت و زن و مرد قاطی شدن و... مردهای دیگه با چه لذتی به تماشا نشسته بودن. 

تو مثل برق از جا پریدی و زدی بیرون. پشت سرت اومدم . گفتی: 

«متشکرم که اونجا نموندی»

اونجا بود که فهمیدم تو با همه مردها فرق داری

تالار گفتگوی بیداری اندیشه





ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 


زن باشی و......

اینکه زن باشی و از آبشار زیبای موهایت لذت ببری،

ولی آن را بپوشانی و پنهان کنی طوری که حتی تاری از آن معلوم نباشد؛

اینکه زن باشی و اندام مناسبی داشته باشی،

ولی آن را بپوشانی و پنهان کنی؛

اینکه زن باشی و بتوانی زیبا و با عشوه حرف بزنی،

ولی نزنی و صدایت را نازک نکنی؛

اینکه زن باشی و بتوانی همکار نامحرمت را بخندانی طوری که لحظات شادی با هم داشته باشید،

ولی نخندانی و از قید آن شادی هم بگذری و سنگین برخورد کنی؛

اینکه زن باشی و در بازار عرضه و تقاضای ادا و عشوه و هوی و هوس بتوانی عرضه کننده باشی،

ولی نباشی هر چند که قابلیتش را داشته باشی؛

اینکه ارزش های جامعه ات وارونه شده باشد و برای ارزش های تو

در پوشش بودن های تو

خریداری و خواستگاری وجود نداشته باشد؛

اینکه جوری حرف بزنی، قدم برداری و پوشش داشته باشی که

همکارت، استادت، همکلاسی دانشگاهت تحریک نشود و راحت و آسوده کارش را بکند و تمرکزش بهم نریزد؛

اینکه با همه این تناقض ها دست بگریبان باشی و حتی پایت گران هم تمام شود؛

همه اینها ارزش یک لحظه نگاه رضایت بخش بانو را دارد که دست دعا بلند کند و بگوید خدایا: 

«دختران امت پدرم، همه زیبایی ها را داشتند و معیوب و مفلوج و کچل و زشت نبودند،

ولی برای رضای تو زیبایی هایشان را از نامحرم پنهان کردند

پس تو محبت خودت را در دل هایشان صد چندان کن!

طوری که هیچ چشم و ابرویی،

ناز و کرشمه ای،

پول و مکنتی

نتواند جایگزین آن شود! »

تالار گفتگوی بیداری اندیشه





تاریخ: دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:زن باشی و,,,,,,,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی


صبحانه نقاط مختلف جهان


صبحانه ایرانی: معمولا در ایران صبحانه با انواع نان و کره و مربا است. در ایران میتوانید به عنوان صبحانه از حلیم استفاده کنید که مخلوطی از گندم دارچین کره و گوشتهای تکه شده است . در ایران از املت هم به عنوان صبحانه استفاده میکنند .

انگلیسی : این صبحانه از لوبیا ، سوسیس ، تخم مرغ ، قارچ و نان تست و یک فنجان چای تازه دم تشکیل شده است.

کوبایی : این وعده غذایی در کوبا معمولا با قهوه شیرین کمی شیر همراه است . یک نوع نان محلی هم سرو میشود که آن را معمولا در قهوه فرو برده و میل میکنند .

لهستانی : یک صبحانه سنتی لهستانی شامل با برشهای کیلباسا ماکارونی سیب زمینی است .

اسپانیایی : صبحانه در اسپانیا ساده اما واقعاخوشمزه است. نان با سیر تازه و مقدار زیادی از گوجه فرنگی رسیده، پس از آن اندکی روغن زیتون و نمک.میتوان مخلفاتی نظیر پنیر، ژامبون یا سوسیس را هم به آن افزود.

مراکشی: معمولا از نان های مختلف با برخی ازانواع ترشی، مربا ، پنیر یا کره تشکیل شده است.

صبحانه سالم هاوایی: آیا تصور میکردید در هاوایی چنین صبحانه سالمی خورده شود؟ البته گاهی نان شیرینی هم در صبحانه موجود است .

سوئدی: که اغلب شامل نان شیرین و پهن سوئدی است. این یک کیک تخت نازک از خمیر و سرخ شده در روغن که معمولا تکه های میوه داخل ان است.

ایسلندی: این صبحانه دلچسب و گرم برای مبارزه با صبح های سرد ایسلند و شامل قهوه و شکر همراه کشمش و یا آجیل است .

پرتغالی: این صبحانه بسیار خوشمزه و ساده با مقدار زیادی قهوه است.

استرالیایی:

برزیلی: یک انتخاب خوشمزه از گوشت، پنیر و نان، ...

ایتالیایی:
صبحانه ویلز:

دانمارکی : روی میز صبحانه مرد دانمارکی شما اغلب نان ، پنیر، کالباس، ژامبون ، مغز، عسل، مربا و گاهی اوقات حتی شکلات پیدا میکنید.

فیلیپینی :فیلیپینی ها حتما از میوه مخصوصا انبه در صبحانه خود شان استفاده میکنندبرنج ، تخم مرغ،گوشت و حبوبات هم میتواند انتخاب های دیگری برای یک صبحانه فیلیپینی باشد .
آلاسکا: در آلاسکا گوشت گوزن برای صبحانه میل میکنند.


آلمانی
: پنیر محلی و نان تازه و در اخر یک فنجان قهوه برای یک آلمانی صبحانه ایده آل است.

آمریکایی : کیک تازه همراه با بلوبری در صبحانه آمریکایی هاست.
فرانسوی :بادام خرد شده، کره، شکلات یا خامه،برای آنها همیشه خوب است.

هندی: درهند سیب زمینی را با رزماری بو داده، همراه با عدس ، سوسیس گیاهی و نان برشته ، فلفل، موزمیخورند . غذاهای صبحانه در هند درهر منطقه متفاوت است.
اسکاتلندی : این صبحانه بسیار شبیه به صبحانه انگلیسی هاست .قلب و کبد و ریه خرد شده گوسفند با تخم مرغ و ادویه جات و پیاز آرد نمک.
تایلندی : ماهی تند یا گوشت خوک تند با برنج یک صبحانه تایلندیارزان است.
صبحانه آرژانتینی :
صبحانه ایرلندی :
صبحانه کانادایی:
صبحانه در مکزیک :شامل گوشت گاو و پنیر و لوبیای تند است
صبحانه روسی : ماکارونی با چاشنی خامه و عسل و توت فرنگی
صبحانه در ویتنام:
صبحانه پرو : غذاهای دریایی مخصوصا ماهی تازه خوابانده شده در آب لیمو و فلفل تند
صبحانه بولیوی :گوشت و سبزیجات شیرین
صبحانه مصری : باقلا، نخود، سیر و همراه با روغن زیتون ، کاین، سس (بخارا)، تخم مرغ آب پز سخت، وبرخی از سبزیجات سبز
صبحانه در ژاپن :انتخاب محبوب ژاپنی ها ماهی و برنج استکه آغشته شده به سس سویا باشد.
صبحانه چینی : رشته فرنگی، برنج، مرغ سبزیجات سرخ شده
صبحانه مالزی : یک کاسه داغ از رشته فرنگی مخلوط شده با تخم مرغ، سبزیجات و ادویه جات ترشی جات خوشمزه.
صبحانه مغولستان :
صبحانه بلیز:
یک صبحانه در مجارستان : همیشه بیسکوئیت به عنوان اصلی ترین عنصر صبحانه موجود است .
صبحانه کره:
صبحانه پاکستانی :
صبحانه استونی :
صبحانه اردن:
صبحانه ونزوئلا:
صبحانه در کلمبیا :صبحانه در غنا :محبوب ترین صبحانه در غنا برنج و حبوبات پخته شده است
 صبحانه را در اوگاندا :
صبحانه باهاما:
صبحانه در کاستاریکا :
صبحانه را در جمهوری دومینیکن :پنیر و تخم مرغ و شکلات داغ
صبحانه درترکیه : در ترکیه صبحانه معمولا از انواع چند پنیر ، کره ، زیتون، تخم مرغ، گوجه فرنگی ،خیار ، مربا ، عسل ، گوشت و ادویه دار تشکیل شده است.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:صبحانه نقاط مختلف جهان,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 

 

1- بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد!



2- در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!



3- اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکماي سليم النفس آن دوران در برابر اين حرکت پليد استعماري شديد بود. در يکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهيد گياهی را در ايران رواج دهيد که حتی الاغ ها از نزديک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعيت آن است که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غير دارویی آن مضر است.



4- موادی که در اصطلاح علم شيمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» يکی از مواد آروماتيک است که چای هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده دارای ترکيبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اينجاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميایی که در کارخانجات به چاي اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند! (گل بود به سبزه هم آراسته شد!!)



5- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکيباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ايجاد مي کند. تانن‌ها با آهن، ايجاد رسوب مي‌ نمايند و اين رسوب به دليل درشتی ملکول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيری می کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بيماری ديگر در بدن می شود.



6- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدر است و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط می شود. آنزيم ها در پلاسمای غليظ نمی تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بيماری های گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار می اندازد!



7- گياه چای داراي ماده ای است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد می کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ های کليوی اگزاليک را موجب می شود.



8- مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياه می كند.



9- چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كند و همچنين به دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.



10- در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلی گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد می کند!



11- به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در چای، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد.



12- ماده آرام بخش ديگری در چای وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين می شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها می شود. منيزيم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چای اين ماده مفيد از بدن خارج می شود.



13- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصميم به ترک چای می گيرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چای در کشورهای خارجی براي حفظ مشتريان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتيادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نيست؟



14- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسيد که سيگاری نباشند؟ و چند نفر سيگاری را می شناسيد که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دليل مواد افيونی طبيعی که در خود داشته و مواد شيميایی که در فرآيند توليد توسط بسياری از توليدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای براي آمادگی بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است.



15- اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمی در طبيعت دارای طعم تلخ می باشند. شايد پروردگار مهربان با اين گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نيستند و بايد از آنها پرهيز کنند. چاي يکی از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش اين تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.



16- همه اين ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سريع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سياه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آنها به قهوه ای و سياه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگهای پوسيده بدست می آيد!



17- بدتر از چای سبز و چای سياه، چای هاي جديد طعم داری هستند که دارای اسانس های شيميایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شيميایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو يک جا داری!!)



18- يکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياری از نوشيدنی ها در ليوان های يک بار مصرف پلاستيکی است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانيد در يکی از اين ليوان ها چای داغ بريزيد و چند دقيقه ای کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!



19- در انواع چای هاي بسته ای (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادي نيستند در بسته های کاغذی که براي جلوگيری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شيميایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گيرند. پاره ای از مواد شيميایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!



20- ميدانيم که انصافاً دين اسلام کامل ترين دين است و حتي در مورد جزیی ترين موارد زندگي شخصی و اجتماعی دهها و صدها حديث و روايت در کتب ديني ما نقل شده است. حال با فرض اين که ادعاهای بوقهای تبليغاتی تبليغ کننده مصرف چای صحيح باشد و مصرف اين گياه باعث آن همه منافع ادعایی آنها باشد، آيا به نظر شما عجيب نيست با وجود آن که گياه چای از پنج هزار سال قبل شناخته شده بوده است حتي يک مورد هم از معصومين و بزرگان دينی درباره خواص چای و توصيه به مصرف آن مطلبی در هيچ کتاب معتبری به ما نرسيده است؟! برعکس، همان گونه در بالا هم اشاره شد، علما و حکماي هوشيار ما اولين اقشاری بودند که در مورد ورود چای به کشور عکس العمل منفی نشان داده و به مخالفت برخاستند.



21- ابو علي سينا (نابغه طب اسلامي) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است.



22-ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدنی همه جا تا اين حد مضر است. بسياري می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفي نمی کنيم که چای فوايد اندکی نيز دارد، اما این فواید قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کريم در مورد آنها می فرمايد: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسيار بيشتر است». ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چای گردش مالی ميلياردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافياها و کارتل های تجاری بزرگی که از اين راه منافع و سود سرشاری می برند به اين راحتي اجازه می دهند که حقايق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنيد که در اوايل قرن بيستم شرکت های سازنده سيگار و دخانيات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفيانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانيات و حتی طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تبانی های بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعنی زمانی که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ می دهد و اين ما هستيم که بايد عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافيانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنيم.



23- بعضي می پرسند اگر مصرف چای اين قدر مضر است چرا خداوند آن را آفريده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکيم هيچ موجودی را در عالم بدون دليل و حکمت خلق نکرده است، اما اين به معنی آن نيست که هرچه آفريده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای يکي از بهترين گياهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زيادی اکسيژن توليد کند. دليل آن که هوای مزارع چای بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت می باشد. در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنين به دليل اين که گياه چای اسيدی است، ماده ضد عفوني کننده خوبی می باشد. لذا براي شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفيد است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شيميایی و آنتی بيوتيک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.



24-اگر می پرسيد که چه بايد کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رساني وسيع در بين همه آنها که دوستشان داريم. ثانياً رواج ده ها دم کرده طبيعی خوش طعم، مفيد و باصرفه که جانشينان بسيار مطلوبی براي چای مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و نزديکانتان شروع کنيد). به عنوان مثال می توانيد به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السلام نيز بوده است)، دم کرده برگ گياه به ليمو (گياهی با برگ های شبيه نعنا، با شربت به ليمو اشتباه نکنيد)، دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبيل، دم کرده زيرفون، دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعی و مفيد ديگر که به تفصیل در بخش مقالات درج شده است، استفاده کنيد




تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:از این همه مضرات چای تعجب نکنید,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی