معماری درون صنایع دستی
هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی . . .

تمام شعرای ایران زمین
دوستان عزیز در تکثیر این هدیه ارزشمند شما نیز کوشا باشیدبرای ورود به دیوان هر یک از این مفاخر جهانی لطف فرمایید و بر روی لوگو و لینک آن کلیک فرمایید حافظ خیام سعدی فردوسی مولوی نظامی پروین اعتصامی عطار سنایی وحشی رودکی ناصرخسرو منوچهری فرخی خاقانی مسعود سعد انوری اوحدی خواجوی کرمانی عراقی صائب تبریزی شبستری جامی هاتف اصفهانی ابوسعید ابوالخیر بهار باباطاهر محتشم شیخ بهایی سیف فرغانی فروغی عبید زاکانی امیرخسرو شهریار جبلی اسعد گرگانی فیض کاشانی سلمان رهی اقبال بیدل قاآنی کسایی عرفی
 
 
 
 




تاریخ: پنج شنبه 16 آذر 1391برچسب:تمام شعرای ایران زمین,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 

حکایت رفاقت حکایت سنگهای کنار ساحله …
اول یکی یکی جمعشون میکنی تو بغلت بعدشم یکی یکی پرتشون میکنی تو آب ؛ اما بعضی وقتا یه سنگهای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی …
.

.
زندگی با همه تلخیاش یه درس خوب بهم داد اونم اینه که رفیق اونی نیست که باهاش خوشی ، رفیق اونیه که بدون اون داغونی !!!
.

.
حوصله ی جمع و تفریق ندارم ، یه ضرب خرابتم !
.


.
به سلامتی اون رفیقی که یه روز میاد سر خاکم اما نمی تونم جلو پاش پاشم …
اما خیالم راحته که خاک زیر پاشم !
.

.
تو کلاس آیین نامه نشسته بودیم که سرهنگ پرسید کی میدونه کجا دور زدن ممنوعه ؟
یکی دستشو بلند کرد و گفت : “تو رفاقت” …
.
.
به سلامتی اون رفیقی که خدا هیچی بهش نداده به جز مرام و معرفت …

.

.
دوست واقعی مثل صبح میمونه ، نمیشه تموم روز داشتش ولی مطمئن هستی که فردا ، روز بعد ، هفته بعد ، سال بعد و تا ابد هست !
.

گلی دارم به دور از دیدگانم
ولی مخفی میان قلب و جانم
که گهگاهی کند یادی ز خاکش
فدای آن رفیق و قلب پاکش
.

.
اگر پرسند آخرین نفست به یاد کیست ؟
گویم به یاد کسی که بی وفایی در ذاتش نیست …
.

.
قحطی رفیق می آید نه هفت سال بلکه هفتصد سال !
در سیلوی قلبم ذخیره و پنهانت می کنم ، بگو کنعانیان منتظر نباشند !
تقسیم شدنی نیستی حتی اگر یعقوب بیاید !
.

.
رفاقت غروبی بی پایان است که خورشید در حسرت آن تا ابد می سوزد …
.

.
فدای رفیقی که روز قیامت ، زمین از سنگینی معرفتش شکایت داره …
.

.
یه عاشق میگه : اگه اتفاقی برات بیفته میمیرم !
اما یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم برات اتفاقی بیفته …
.

.
خاک دل را حکم کردم تا بدانی ای رفیق
در قمار با تو بودن هستی أم را میدهم
.

.
برای آغاز دوستی ؛ یک سلام و یک لبخند … و برای ادامه اش ؛ یک عمر صداقت و محبت لازم است !
.

.
رفاقت بار سنگینی ست !
کسی بر دوش میگیرد که یک دنیا “وفا” دارد …
.


.
خیلی حس قشنگیه وقتی یه دوست فاب داشته باشی که همیشه حواسش بهت باشه ، به یادت باشه ، نگرانت بشه و دوست داشته باشه …
.

.
خیلی‌ چیزا رو نگفتن معرفت میخواد نه طاقت …
طاقت یک روزی تموم میشه اما معرفت نه ، جاشو عوض میکنه !
.

.
دوستی نه در ازدحام روز گم می شود نه در خلوت شب ، خفته یا بیدار یاد می دارمت ….
.

.
فدای عزیزی که آتیش معرفتش ، جنگل بی معرفتها رو خاکستر میکنه !
.

.
آقا ما سبیل اکبر ، شما مژه ی دلبر !
ما کفتر لب پنجره ، شما متین دو حنجره !
ما کفش نحرین ، شما امیر بحرین !
آقا اصلا ما لاله و لادن ، شما کامران و هومن !




تاریخ: چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:اس ام اس رفاقت,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

اراک - خبرگزاری مهر: مراسم تشییع و خاکسپاری فتحعلی واشقانی فراهانی استاد برجسته خوشنویسی صبح امروز سه شنبه در روستای واشقان از توابع شهرستان فرمهین اراک برگزار شد.

 




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

نا لله و انا الیه راجعون
(یاران چه غریبانه رفتند از این خانه )
متاسفانه با خبر شدیم استاد ارشد ، پیشکسوت و چهره ی ماندگار عرصه خوشنویسی کشور استاد فتحعلی واشقانی فراهانی به دیار حق شتافتند .
به گزارش سایت رسمی انجمن خوشنویسان ایران شعبه ت...
ادامه ...

 

استاد فتحعلی واشقانی فراهانی هنر مند بزرگ خوشنویسی ایران دار فانی را وداع گفت روحش شاد و یادش گرامی باد . مراسم تشییع پیکر این هنرمند روز دوشنبه ساعت 8 صبح مقابل انجمن خوشنویسان ایران - خیابان انقلاب - خیابان خارک بر گزار میگردد .
استاد فتحعلی واشقانی فراهانی هنر مند بزرگ خوشنویسی ایران دار فانی را وداع گفت روحش شاد و یادش گرامی باد . مراسم تشییع پیکر این هنرمند روز دوشنبه ساعت 8 صبح مقابل انجمن خوشنویسان ایران - خیابان انقلاب - خیابان خارک بر گزار میگردد .

 

قدر استاد نکو دانستن حیف استاد به من یاد نداد...
بدینوسیله مراتب تاسف و تالم و همدردی خود را به خانواده گرامی استاد "فتحعلی واشقانی فراهانی" ابراز نموده و آروزی صبر، سعادت و بهروزی برای خانواده ایشان همه عزیزان و جامعه خوشنویسان داریم...
قدر استاد نکو دانستن حیف استاد به من یاد نداد...
بدینوسیله مراتب تاسف و تالم و همدردی خود را به خانواده گرامی استاد "فتحعلی واشقانی فراهانی" ابراز نموده و آروزی صبر، سعادت و بهروزی برای خانواده ایشان همه عزیزان و جامعه خوشنویسان داریم...
متاسفانه با خبر شدیم استاد ارشد ، پیشکسوت و چهره ی ماندگار عرصه خوشنویسی کشور استاد فتحعلی واشقانی فراهانی به دیار حق شتافتند .
به گزارش سایت آثار هنرمندان ایران" عزیزی هنر " به نقل از سایت رسمی انجمن خوشنویسان ایران شعبه تهران بزرگ تشییع پیکر این استاد فقید در تاریخ روز دوشنبه 1391/8/15 راس ساعت 9 صبح از جلوی درب انجمن خوشنویسان شعبه تهران بزرگ واقع در کوچه ی صائب انجام و پس از آخرین دیدار با شاگردان و مریدان، به سوی زادگاهشان در واشقان فراهان رهسپار خواهند شد. ضمناً مراسم خاکسپاری روز سه شنبه 91/8/16 در واشقان فراهان انجام خواهد شد.
متاسفانه با خبر شدیم استاد ارشد ، پیشکسوت و چهره ی ماندگار عرصه خوشنویسی کشور استاد فتحعلی واشقانی فراهانی به دیار حق شتافتند .
به گزارش سایت آثار هنرمندان ایرا...
 

فتحعلی واشقانی فراهانی خوش‌نویس صاحب‌قلم ایران به دیار باقی شتافت

 

 
 

«فتحعلی واشقانی فراهانی» استاد برجسته خوش‌نویسی کشور، سحرگاه امروز (یکشنبه) بر اثر کهولت سن و بیماری دار فانی را در تهران وداع گفت.

 

به گزارش میراث آریا (chtn)، این خوش‌نویس صاحب‌نام، اولین مدرس انجمن خوش‌نویسان ایران بود و در خط نستعلیق مهارتی ویژه داشت.

استاد واشقانی فراهانی در سال 1309 هجری خورشیدی در روستای واشقان از توابع فراهان شهرستان اراک متولد شد و دوران کودکی خود را به فراگیری قرآن و تحصیلات مکتبی و تمرین خوش‌نویسی سپری کرد.

میرزا ذبیح‌الله واشقانی( پدر جد نگارنده) اولین استاد وی در خط بود که نخستین سرمشق را بر لوح چوبی با عبارت «اول کارها به نام خدا» به او داد.

مرحوم واشقانی فراهانی در سال 1335 به تهران مهاجرت و در کلاس اساتید بزرگی همچون سیدحسین و سیدحسن میرخانی شرکت کرد.

انجمن خوش‌نویسان ایران در سال 1343 او را به عنوان اولین مدرس خود انتخاب کرد و در سال 1359 به تشخیص اساتید سیدحسن و سیدحسین میرخانی٬ علی اکبر کاوه و ابراهیم بوذری به درجه استادی رسید.

استاد واشقانی در سال 1367 به استناد آثار قلمی، نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری، گواهی‌نامه درجه یک هنری را که معادل مدرک دکتری است از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.

استاد ضمن برگزاری کلاس‌های آموزشی، انجمن خوش‌نویسان را در شهرهای اراک، فراهان، تفرش، آشتیان، ساوه، مامونیه، دلیجان، محلات، خمین، شازند، کمیجان، خنج، اوز، گراش، لار، لامر و بستک تاسیس کرد.

این استاد خوش‌نویسی کشور در سال 1371 به ‌عنوان نماینده ایران برای اشاعه هنر خوش‌نویسی به یمن رفت و در سال 1375 نیز به همراه سایر استادان به کشور جمهوری آذربایجان سفر کرد.

کتابت کلک مشکین، چشمه خورشید، آیت مهر، ترجمه کامل قرآن کریم و دیوان حافظ از جمله آثار استاد واشقانی است.

مراسم تشییع پیکر استاد فتحعلی واشقانی فراهانی فردا (15 آبان‌ماه) ساعت 9 صبح از جلوی تالار وحدت در تهران و پس‌فردا (16 آبان ماه) در زادگاهش واقع در روستای واشقان برگزار می‌شود.




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

چگونه و چه زمانی بنزین بزنیم؟
 
اطّلاعاتی زير بسیار جالب و سبب صرفه‌جویی،
 
یا بهتر بگویم، استفاده بیشتر و بهتر از بنزینی است
که خریداری می‌نمایید.
 
 
چند راهنمایی برای بنزین زدن
 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:چگونه و چه زمانی بنزین بزنیم؟ ,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

کمتر کسی است که در ایران به تماشای تلویزیون نشسته باشد و معلم قرآنی که سالهاست با تخته و گچ مهمان خانه های مردم می شود را نشناسد.

خودش تعریف می کرد: «یک نفر در حرم امام رضا علیه السلام از من پرسید چند سال است که طلبه هستی؟ گفتم بیست سال! گفت امام علی علیه السلام هر وقت اصحاب خودش را می دید، خوشحال می شد شما که بیست سال است روحانی هستی، یک مرتبه شده کهحضرت مهدی (ع) به تو نگاه کند و لذت ببرد؟ گفتم نمی دانم»
استاد محسن قرائتی ریاست هیئت امناء بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) را بر عهده دارد؛ جایی که به پرسش، آموزش و پژوهش درباره امام عصر علیه السلام می پردازد و هدف آن ترویج و معرفی فرهنگ مهدویت و آشناسازی اقشار جامعه به ویژه نسل جوان با شخصیت امام مهدی علیه السلام است.
درس و نکته های استاد درباره امام موعود مثل همیشه خواندنی است که در ادامه گزیده آن از نظرتان می گذرد…
***هرکسی انتظاری دارد؛ انتظار جایزه، مدال، درجه، ازدواج، تمام شدن قسط! بالاخره هرکسی در زندگی انتظار و امیدی دارد و زندگی هم به همین امیدهاست. اگر چراغ امید خاموش بشود، دیگر کسی دنبال کاری نمی رود. منتها ببینیم چه انتظاری ارزش دارد؟ اگر خواستید ببینید فردی چقدر ارزش دارد ببینید آرزویش چیست؟
چه کنیم امام زمان را ببینیم ؟



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:چه کنیم امام زمان را ببینیم ؟,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

خواص پرندگان
امروزه به دلیل رشد و پیشرفت کشور در زمینه پرورش دام و طیور، علاوه بر گوشت گاو و گوسفند ومرغ، گوشت های دیگری همچون گوشت شترمرغ، بوقلمون و بلدرچین نیز در دسترس افراد قرار گرفته است. متاسفانه برخی افراد بنا بر عادت یا به دلیل نداشتن آشنایی با اینگونه از گوشت ها از خرید و خوردن آنها امتناع می کنند. در اینجا سعی داریم شما را با گوشت اینگونه از پرندگان و فواید و خواص آنها آشنا کنیم.

گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ در دسته گوشت های قرمز طبقه بندی می شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز است. گوشت شترمرغ دارای فواید بسیاری است.

1- گوشت شترمرغ کالری، کلسترول و چربی بسیار پایین تری از گوشت مرغ و بوقلمون دارد.

2- گوشت شترمرغ برای افرادی که می خواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد.

3- اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد.

4- این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-3 فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.

5- گوشت شترمرغ به دلیل داشتن سدیم بسیار کم برای بیماران فشار خونی بسیار مفید است.

6- گوشت این پرنده همچنین دارای پروتئین و آهن بسیار بالایی است، بنابراین مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار توصیه می شود.

7- گوشت شترمرغ به میزان قابل توجهی از املاحی همچون روی و منیزیم برخوردار است.

8- نکته آخر اینکه بسیار ترد است و هضم آسانی دارد.
 


گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین بسیار لذیذ، خوش طعم و مقوی است. به دلیل آنکه این پرنده دارای جست و خیز و تحرک فراوانی است ماده ای به نام گلیکوژن در ماهیچ های این پرنده بیشتر از سایر پرندگان تولید می شود که همین امر گوشت بلدرچین را بسیار مطبوع و لذیذ کرده است. گوشت بلدرچین دارای خواص بسیاری است.

1- میزان چربی گوشت بلدرچین بسیار کم است.

2- پروتئین گوشت بلدرچین بسیار بالا و انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده وجود دارد.

3- این گوشت منبع خوبی از نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین های B1، B2 و B6 است.

4- گوشت بلدرچین به دلیل خواص فراوانش برای درمان امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید است.

5- خوردن گوشت این پرنده به افراد مسن و از کار افتاده به دلیل بازیابی سلامتی و شادابی روحی و جسمی بسیار توصیه می شود.

6- علاوه بر خاصیت فراوان گوشت بلدرچین، تخم بلدرچین نیز دارای فسفر، آهن، ویتامین B1 و B2 و منبع خوبی از تمامی ویتامین ها به جز ویتامین C است. به همین دلیل تخم بلدرچین را بمب ویتامین نامیده اند.

7- تخم بلدرچین از کلسترول کمتری نسبت به تخم مرغ معمولی برخوردار است و ترکیبات مغذی این تخم می تواند باعث دفع مواد رادیواکتیو، فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زاید از بدن شود.

8- مصرف همزمان تخم وگوشت بلدرچین سبب تنظیم دستگاه عصبی، قلب و گوارش می شود.
 


گوشت بوقلمون

 

نکته ای که گوشت بوقلمون را از سایر گوشت ها متمایز می کند وجود هر دو نوع گوشت سفید و قرمز در بدن این نوع پرنده است. به طوری که 65 درصد گوشت بوقلمون در ناحیه سینه، سفید و 35 درصد نآن قرمز و در ناحیه ران ها قرار دارد. نکته قابل توجه طعم و مزه هر یک از قسمت های گوشت بوقلمون است. به طور مثال گوشت سینه وبال ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت ران های آن قرمز و بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان شکاری دارد. گوشن بوقلمون نیز دارای فواید و خصوصیات بسیاری است.

1- گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین های B1، A، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتانسیم و اسید آمینه تریپتوفان است.

2- مصرف گوشت بوقلمون برای تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در فصل سرما، بسیار توصیه می شود و دلیل آن سرشار بودن این نوع گوشت از ویتامین A است.

3- این گوشت نسبت به سایر گوشت ها از استخوان و ضایعات کمتری برخوردار است.

4- گوشت بوقلمون دارای پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی است.

5- گوشت این پرنده به دلیل بافت فشرده اش هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد.

6- اسید آمینه تریپتوفان گوشت بوقلمون سبب افزایش ترشح سروتونین می شود و همین امر باعث شادابی، آرامش در افراد و سبب بهبود خواب می شود و در ضمن اسید آمینه موجود در گوشت بوقلمون از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و سموم را از بدن دفع می کند.

7- گوشت بوقلمون سرشار از آهن است به طوری که مصرف 150 گرم گوشت بوقلمون نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند، به همین دلیل مصرف آن به خانم های باردار و کودکان توصیه می شود.

8- گوشت بوقلمون از پوکی استخوان جلوگیری می کند و همچنین سبب افزایش گلبول قرمز خون می شود.

این نکته در مورد گوشت بوقلمون حائز اهمیت است که قسمت تیره گوشت بوقلمون چربی بیشتری نسبت به قسمت گوشت سفید آن دارد، بنابراین بهتر است افراد دارای فشار خون و چربی بالا از قسمت گوشت سینه آن استفاده کنند. همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است که بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی بهتر است با احتیاط بیشتر از آن استفاده کنند




تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:خواص پرندگان,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

دلا امشب به می باید وضو کرد *** و هر ناممکنی را آرزو کرد

اس ام اس های این عید مبارک غدیر خم را برای شما عزیزان آماده نموده ایم

 

 

کارت پستال ویژه عید غدیر خم

 

 

 

 

 

 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

دلمه کلم یکی از بهترین غذاها برای سفره‌های پاییز است. گنجاندن این غذا در برنامه غذایی خانواده‌ها در فصل‌های سرد می‌تواند تاثیر زیادی بر افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها داشته باشد. از این رو اگر تصمیم دارید پاییز و زمستانی بدون دردسر و سرماخوردگی را پشت سر بگذارید، این غذای خوش‌عطر و طعم را در برنامه هفتگی خود بگنجانید.


 
مواد لازم
  • کلم سفید:1 عدد
  • برنج پخته شده: 200 گرم
  • کره: 100 گرم
  • پیاز متوسط: يك عدد
  • گوشت گوسفند: 300 گرم چرخ شده
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • جعفری: 2 تا 3 قاشق ساطوری
  • سیر: 2 حبه
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد پخته شده
  • آب مرغ: نصف پیمانه
  • پودر آویشن: يك قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:

برای شروع به سراغ کلم بروید می‌توانید کلم را به طور کامل درون آب قرار دهید تا بپزد و یا آن را برگ‌ برگ کرده و به مدت 30 دقیقه درون آب بجوشانید تا به خوبی نرم شوند و برای پیچیدن دلمه آماده باشند. سپس برگ‌های کلم را آبکش کنید و کنار بگذارید.

سپس دوسوم کره را درون تابه قرار دهید و پیاز ساطوری شده را درون کره به خوبی تفت دهید تا نرم شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنيد و اجازه دهید نزدیک به 10 دقیقه تفت بخورد. پس از آنکه رنگ گوشت‌ها برگشت، جعفری، برنج آبکش شده و سیر رنده شده را اضافه کرده و آن را پس از يك دقیقه از روی شعله بردارید.

در این حالت مایه دلمه شما آماده است. به سراغ برگ‌های کلم بروید و وسط هریک از آنها یک قاشق مایه برنج بریزید و برگ‌ها را خوب به هم بپیچید تا دلمه‌ها آماده شود. دلمه‌ها را پس از پیچیدن درون ظرف بچینید.

حالا برای تهیه سس کره باقیمانده را روی شعله ملایم قرار دهید و 3 قاشق آرد را به کره اضافه کنید و پس از آن 4 تا 5 قاشق آب گوجه‌فرنگی پوست‌کنده، آب مرغ و ادویه‌هایی نظیر آویشن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید. در آخرین مرحله سس را روی دلمه‌ها بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه باقی بماند.

نکته:


به اعتقاد درمانگران شیوه‌های طبیعی درمانی در جهان، استفاده از کلم سفید یا قرمز به صورت خام یا آبپز بهترین دارو برای از بین بردن عفونت‌های دستگاه تنفسی به ویژه ریه است. مصرف این گیاه دارویی در برنامه غذایی در غذاهای اصلی و انواع سالادها می‌تواند علاوه بر بهبود التهاب‌ها و برخی از بیماری‌های دستگاه گوارش به تقویت اعصاب نیز بپردازد و موجب آرام بخشی و افزایش ضریب امنیت و آرامش در افراد شود.





تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:دلمه کلم ,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

افزایش مقاومت بدن با کلم برگ

کلم پلو از جمله غذاهای خوش‌آب‌ورنگی است که جنبه درمانی و شفابخش زیادی دارد. این غذا به دلیل داشتن کلم برگ می‌تواند مفیدترین و شفابخش‌ترین غذاها برای افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌های عفونی و انواع سرطان باشد. به اعتقاد بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی، مصرف کلم برگ سفید به صورت خام یا پخته می‌تواند میزان ابتلا به سرطان روده را تا 66درصد کاهش دهند. افرادی که به تازگی جراحی کرده‌اند یا زخمی در بدن یا دستگاه گوارش دارند می‌توانند با گنجاندن کلم به برنامه و رژیم غذایی خود موجب تسریع روند درمان و بهبود زخم‌ها شوند.




تاریخ: دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:افزایش مقاومت بدن با کلم برگ,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی